Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Albix Date: Mar 14, 2012 7:33pm
Forum: etree Subject: No tags?

Maybe I missed a recent post about this but I noticed that all of the tags on the LMA's audio players are GONE. Could this be connected to the new audio player?

Attachment: Missing_tags.jpg

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Mar 14, 2012 10:19pm
Forum: etree Subject: Re: No tags?

not sure what you mean be "tags" on the player. please explain.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Albix Date: Mar 14, 2012 10:24pm
Forum: etree Subject: Re: No tags?

When I upload a source to the LMA, the track names appear in the player as opposed to "gd1984-04-21d1t01".

I am seeing only file names where I usually see song titles.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: tracey pooh Date: Mar 15, 2012 10:06am
Forum: etree Subject: Re: No tags?

sorry, that's my bug. an unrelated change went out yesterday for something not related to the new player (but it shows up as this bug in the new player).
i will fix today.

sorry about that!
-tracey

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Mar 14, 2012 10:49pm
Forum: etree Subject: Re: No tags?

i understand what you mean now. you're talking about titles in the playlist. a new player was just pushed out and this may be a bug. thanks for bringing it to our attention. i'll mention it to an engineer tomorrow.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Albix Date: Mar 14, 2012 10:51pm
Forum: etree Subject: Re: No tags?

Thanks!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jhudson844 Date: Mar 15, 2012 2:09am
Forum: etree Subject: Re: No tags?

Whew...Thanks Jeff! I was afraid for a minute there that I would I have to go back and re-derive 900+ recordings!